Over

Daphne Smeets

Ik ben een ondernemer, adviseur en gedreven coach met oog voor de mens en organisatie.

"Ik zet me met passie in om u te helpen bij het bereiken van uw doelen".

Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool in Heerlen. In eerste instantie kon ik aan de slag in een fitnesscentrum en na een half jaar werkte ik fulltime in een particuliere praktijk. Aansluitend ben ik de opleiding sportfysiotherapie gaan volgen die ik na 3 jaar afrondde. Via mijn toenmalige werkgever stroomde ik echter door richting arbeidsfysiotherapie. Ik werkte met cliënten die door fysieke klachten verzuimden of dreigden uit te vallen.  Door de samenwerking met werkgevers en arbodiensten heb ik kunnen bijgedragen in het verwoorden van de fysieke belasting van de cliënt in relatie tot zijn/haar functioneren en arbeid. 

Inzicht geven, duidelijkheid creëren, doelen stellen en ondersteuning bieden in opbouw van de fysieke belastbaarheid, waren vraagstukken waar ik me fulltime mee bezig hield.

Ik volgde vervolgens een post-HBO opleiding tot vitaliteitscoach. Na afronding van deze studie vond ik het tijd om naast de werkzaamheden binnen een multidisciplinair team, mijn eigen onderneming op te zetten. Mijn doel is om bij bedrijven op locatie mee te denken en te participeren op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast help ik graag cliënten individueel met het beantwoorden van leefstijldoelen. 

Ervaringen van klanten

"Dank je voor het super op-maat-werk, het uitdagen, stimuleren, breaking boundries en de balans tussen rust/rem."
Kim
"Vanaf het begin van mijn traject, en nog steeds, ben ik erg blij met jou als coach. Jij gaf mij inzichten die direct hebben geholpen en bijgedragen bij mijn herstel. Jij bent een bijzonder mens met al je kennis en kunde. Thank you for your part in my journey."
Maartje
"Heel erg bedankt voor de afgelopen tijd. Het gaat steeds beter, je hebt me goed geholpen."
Renée
"Hoi Daphne, zoals je wellicht van mijn echtgenote hebt gehoord gaat het goed met mijn sporten. Ik probeer het goed bij te houden en met wat aangepast eten ben ik nu 4 kg afgevallen. Dank je voor het advies en je zet in de goede richting. Ik ben er erg blij mee 👍."
Fred
"Met veel plezier heb ik samengewerkt met Daphne. Zij heeft mij super tips gegeven als ik fysieke ongemakken had. Ze is enorm gedreven en enthousiast, dit gecombineerd met haar kennis en professionele werkwijze, overgoten door een gezonde portie humor maken haar tot een TOP coach!"
Cis
"Ik heb jou leren kennen als een open en eerlijk persoon, die snel en accuraat reageert op een vraag en heel betrokken is bij mensen en organisaties. Je geeft gericht adviezen waarbij je de mens waar het om gaat centraal stelt maar ook oog hebt voor de organisatie. Dat resulteert er vaak in dat je met creatieve oplossingen komt die de organisatie niet meteen een heleboel geld kosten. Je bent prettig in de omgang en fijn om mee samen te werken."
Jeanne
SVOPL

Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Hebt u vragen? Neem dan contact met me op.

ViTALiDAS - email logo

Stuur een email:
info@vitalidas.nl

ViTALiDAS - telefoon logoTelefonisch contact: 
(+31) 0657164156

ViTALiDAS - locatie logoOnze locatie:
Dorpsstraat 53, 6365 BH
                  Schinnen, Nederland

Over Daphne Smeets ViTALiDAS Vitaliteit wijsheid