Werkwijze

MIJN WERKWIJZE

Mijn werkwijze

Mijn diensten zijn gericht op organisaties en particulieren. Ik ondersteun werkgevers bij het bepalen van een vitaal beleid en het gezond houden van hun medewerkers. Het onderzoeken van de oorzaak waar energie verloren gaat bij een organisatie of bij een cliënt vind ik uitdagend en interessant. Het samen creëren van (duurzame) oplossingen inspireert en passioneert me.

Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut en inzetbaarheidscoach kan ik samen met jou een doelgerichte aanpak opstellen zodat we je hulpvraag kunnen beantwoorden. 

Ik combineer mijn kennis van het menselijk lichaam met inzichten uit de psychologie aangevuld met praktische tips op het gebied van leefstijl. Mijn manier van coaching is vooral praktisch gericht waarbij we op gevoelsniveau gaan werken. Technieken waar ik o.a. mee werk zijn: RET therapie, Transactionele analyse, het Transformatie Proces Model, visualisatie en ontspanningsoefeningen.

Stappenplan

Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en wordt de vraag of het probleem uitgebreid verkend. Aan de hand van dit gesprek wordt een plan van aanpak opgesteld.

Coachingsessies
Gedurende de coachingsessies gaan we actief aan de slag met de aanpak van jouw coaching of hulpvraag. De hulpvraag en persoonlijke behoefte van de cliënt zijn mede bepalend voor de frequentie. De coaching kan zowel in- als outdoor plaatsvinden.

Evaluatie
Aan het einde van jouw coaching zullen we het doorlopen traject samen evalueren. 

Afspraak maken

Indien je vrijblijvend meer informatie wenst of je wilt een afspraak maken, dan kun je contact met me opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen of een mail te sturen. Via de knop onderaan deze pagina kom je bij het contactformulier.

Annuleren

Het kan voorkomen dat je je afspraak moet annuleren. Kosteloos annuleren van een sessie is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, dit dient telefonisch of per email te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren zal het consult in rekening worden gebracht.